top of page

Om Avelle Media.

Vi är en ung men erfaren content byrå med inriktning på användargenererat innehåll.

 

Vi som ligger bakom Avelle Media är Elias Svedlund och

Leo Strindlund, två barndomskompisar från Stockholm.

Genom åren har vi på var sitt håll samlat på oss erfarenheter inom marknadsföring och sociala medier och för drygt ett år sedan bestämde vi oss för att det var dags att ta steget och starta byrå tillsammans.

Men varför?

Vi hade under några år sett hur användargenererat innehåll (UGC) blev en allt större del av marknadsföring på sociala medier framförallt i USA. 

 

När UGC började växa och bli vanligare i Sverige insåg vi snabbt att kvaliteten på innehållet, redigeringen och kreatörer varierade enormt, vissa videor var genuina och kändes äkta medan andra kändes scriptade och rent ut sagt dåliga, och där föddes idén.

 

Vi ville göra det möjligt för företag att kunna använda sig av högkvalitativt UGC-material utan krångel. 

 

Vår kompetens inom videoredigering och digital marknadsföring tillsammans med förmågan att matcha rätt kreatörer med rätt företag har gjort att vi under de senaste 12 månaderna har levererat 150+ UGC-Videor till väletablerade företag och varumärken som Foodora, BookBeat, Dibz och Paradox Museum. 

 

Detta hade självklart aldrig varit möjligt utan vårt nätverk av talangfulla kreatörer som gör ett fantastiskt jobb, klicka här för att se vad vi gjort tidigare

bottom of page